En fremtidsrettet totalleverandør

Idag har vi delt vår virksomhet inn i to deler; Melhus Turbuss og Hølonda Minibuss; Vi ser på oss selv som en fremtidsrettet leverandør av persontransporttjenester, med omtanke både for mennesker og miljø. Derfor har vi valgt å tilby deg en svært moderne kjøretøypark med høy komfort. Dette sammen med våre dyktige lokale sjåfører håper vi kan være med å skape opplevelser du aldri glemmer.

Gilom som selskap ble etablert tilbake i 2001, og har i dag utviklet seg til å være en lokal tilbyder av persontransport langs veg. Vi har flere minibusser og storbusser. Men viktigst av alt en solid gjeng lokale og dyktige sjåfører som møter på jobb hver dag for å gjøre din opplevelse så god som mulig!

Opplevelser skapes sammen™

Alt dette skjer med utgangspunkt fra familiegården Konstadgilan, eller Gilom som den kalles på folkemunne.

Selve gårdsnavnet Gilan kommer fra det gamle begrepet gila, som var lokal betydning for en samlingsplass for husdyr. Tuftene til Gilom var opprinnelig nettopp dette, en samlingsplass for husdyra i grenda. Gilom har siden vernet godt om navnebetydningen sin, både gjennom husdyrhold, barnevern og nå persontransport. Gilom har vært en samlingsplass for både dyr og mennesker i generasjoner. Alltid med omtanke til, og tid til å skape opplevelser sammen med dyr og mennesker.

Vi har erfart at de aller beste øyeblikkene her i livet er de opplevelsene vi får dele med andre. Øyeblikkene som utgjør livet. Øyeblikkene det er umulig å skape alene.
Det er derfor vi sier at; Opplevelser skapes sammen!